Tuesday, March 8, 2011

Proton Lancarkan R3 Satria Neo Baru



Merah menyala itulah warna satria neo terbaru dari proton ini. Model Proton R3 Satria Neo ini dibangunkan untuk keseronokan memandu yang dinamik dan ia dijual pada harga RM79,797 atas jalan termasuk, cukai jalan dan insurans.
Race, Rally, Research atau sinonim dengan nama R3 itu mudah dikenali berdasarkan warna merah menyala di bahagian luar dan bumbung hitam.
Saksikan gambar seterusnya......

R3 Front View

R3 Back View


R3 Specs

R3 Gear Knob

R3 Powerful Engine

R3 Start Button

R3 Interior 1

R3 Interior 2
R3 Interior 3

R2 Aluminium Foot Pedal

R3 GPS

9 comments:

d_tieah said...

Perghhh..
Memang lawa sangat keta ni..
Dahlah kaler mengancam gitu..
Uwaaaaaa, nak merasa lah drive keta ni.. *Ntah bile dpt

Entry Terbaru : Surat Kepada 3 Golongan "Wanita"

Miss Annaz said...

f
u
u
i
i
y
o
o!!!!

Lawa giler...

juicy X said...

pergggghhhhhhhhh!!!!!!!!!!
smart!!!!

kue said...

haha rata2 perempuan suka ye kereta neo nih..sbb design/luaran je ker?? hehe

juicy X said...

mmg keta idaman dr dulu lg...tp rasa x bbaloi n x sesuai utk family.so kena cri laki yg ada keta ni,bley gitu????

kue said...

haha bole k0wt..sampai mase laki tuh xley bayar lak tolak kete ne0 amik kancil lak camne?cari laki laen camtuh?? hehe :P

soleheen_D said...

smart serius smart giler...warne mmg kene r

AMMAR YASIR said...

pergh!!!bestnya dapat kereta ni

sarah mohamad said...

perghhh !
lawa .
kawan aku sorang baru je amik, tapi tak sempat nak merasa lagi. hihi