Saturday, March 12, 2011

Copy Cat Blogger



wahhh ape cer nih sbenar nya???
ce cite ce cite haha
xdela semalam ke kelmarin jalan2 kat FB n blogwalking n then tersempak la 1 bl0g nih p0sted pasal Proton R3 Satria Neo..Bila belek punya belek ternyata si die nih amik 100% ape yg kue post dari article hingga ke gambaq2 (dari atas sampai bawah) haha (98% je k0wt)..ape yang dituka adelah ayat berikut ke slang utagha (utara) hahha

* KLIK untuk tumbesaran MANT0P 

so kue g la comment tanya copy jek ke bang??tng0k2 arini comment tuh da di DELETE kan utk menutup aib nye haha..
xpe la dunia IT nih luas sape2 berhak menggunakannya
t0 pelaku berkenaan im sorry man sebab lu jadi topik artikel petang sabtu hari nih hehe

p/s : url bl0g beliau kue xdapat nak dedah kan utk mengelakkan sebarang keaiban yang terlampau pada beliau & rakan2 beliau hehe

8 comments:

infozi.com said...

si copycat terkantoi plak ngan tuan dia... hahah

EZZAT said...

huh! dahsyat nie.. kantoi disitu.. haha.. tapi entri yg nie macam copy aku punye je.. hehe

kue said...

haha xde la..biar la die nk copy ape p0wn..sbenarnya xmarah..tapi masa 2 xde entry nk wat suh terpaksa la cite2 pasal si die hehe

♥ adlin roshaida ♥ said...

saman je die kue. hihi ;D
i hate copiket !

kue said...

xbaik owh saman saman
even i hate kean saman hehe

Izzuddin Fauzi said...

my etech9[dot]com: adoi x abis2 pasal plagia nie... mmg kering idea kdg2 tue... tapi pesanan mesra dari my etech9[dot]com, jagalah hak orang lain kehhh :D

*LIKE* this post :D

alkisah69 said...

kantoi !

kue said...

haha kant0i suda