Friday, October 22, 2010

My New Family





Semalam setelah berpusing2 meronda2 di Plaza Alam Sentral,Shah Alam or kue call PAS huhu. Kue akhirnya terpedaya untuk membeli handset baru wl0pown hs lame still leh pakai n selalu battry k0ng. Setelah di" Usha " dan di " Survey " harganya dan spesifikasi. Kue membuat keputusan tuk merembat mengangkat Nokia C6-00 berwarna hitam. Harga asal yang diberi kepada kue ialah Rm900 iaitu standard package warranty dari AVAXX selama 1 years old (boleh teng0k gambar atas cume kat atas tuh xde stylus pen sahaja). Adjust punye adjust kue mintak la screen protector (anti-finger print), garmin terbaru,themes, games dan memory card 8gb sbb yang standard juz 2gb (ciput sangat) jadi semua kena tambah ag Rm50. So skng kue masih mengodek2 hs nih sbb xbese ag ngn ade nye Qwerty pad nih. Semalam p0wn tido peluk hs hahaha
 
Berikut adalah standard package Nokia C6-00 :
  • Nokia C6-00
  • User manual and Quick guide
  • Travel charger
  • MicroUSB cable
  • Stereo headset with microphone
  • 2GB microSD card
  • Stylus pen

11 comments:

platipus said...

aku nak!

bungakuning . said...

bestnya dapat fon baru . hukhuk . *jeles! (:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

bilalah nak dpt phone baru..huhuhu

kue said...

platipus: ak tunjuk kedai ko bli sendiri r bole?

bungakuning: jgn jeles..xbek jeles2 huhuhu

LM: 2ggu ble de duit n ms n de owg nk blnje ker bru la dpt fon bru :)

LeEsA™ said...

haha same ngan nset saya laa . wrna hitam jugak -.-"

S..U..D..@..I..S said...

santik nyer...bonus pun x dapek kalu x nk juga rembat 1...sbb yg ni asik hengggg je...

HaNTwO said...

kaya lu bro...huhuhu tetiba rase nak mintak 1..

Enna Banana said...

gooosshh!! hand phone idaman ku!!! dah la murah jeh, x smp seribu tapi best cam n97, nak nak!!!

Suara Kalbu said...

Kue...

Saya pun tgh usha handphone nie. Awak dah pakai beberapa hari ni..friendly use tak phone nie ?

kue said...

enna pisang : aah kalau pandai tawar menawar n pakej yg die bagi pikat customer mesti la nk beli kan?huhu
suara kalbu : da nk dekat 2 minggu..setakat nih battry ok,skrin ok..QWERTY pad senang tekan n de backlight bila diopen slide..touch screen ok tekan sekali jek terus leh buka msg..

jaa_kat said...

wah bestnyer que..huhu