Friday, May 14, 2010

STOP !!! 5 minit jek..


Aku terbaca tips nak dapat backlink beribu atau berjuta daripada Mommyyus. Jadi apa salahnye mencuba.. Kot-kot nye betul dan menjadi..sape juga yang untung..

Jadi cara-caranye ialah:

1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yg menarik.

2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.















15.kue






PERATURAN
1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1. Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya…
Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).

2. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu.Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:
Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1


Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625

Cubelah..tak rugi pun. :) *wink2*

4 comments:

Nad said...

nk try ke taknak?
nak ke taknak?
hehe. susah tak?
nti free nk try lah. thnks btau. heh. :D

kue said...

try la bukan tolak kredit hs p0wn :)

vanilla popsicle said...

uih! mcm MLM tu je..

Mommyyus said...

cubelah...copy paste je. tak yah buat2 entry baru. kot2 lah menjadi..heheh..selamat mencuba